| | | | Fórum - Villáskulcs utolsó 30 hozzászólása | | | | |
| | | | Zomar marad, mert a képessége nem immunitás és nem is célozhatatlan. A képességeit "semmiképp" nem veszítheti el tehát ANTI nem hat rá. |
| | | | |
| | | | Nos, mint újrakezdő laikus, az a véleményem, hogy ha a végtelen sebzés találkozik a végtelen gyógyítással, akkor minden valószínűség szerint elpusztul az univerzum, és csak Chuck Norris és Sir Lonil Zomar fogja túlélni.
Viccet félre téve, szerintem lesebződhetsz a Kiegyensúlyozással 5-re, mert ha egyszer volt egy hatás, ami végtelenbe gyógyított, akkor lehet egy olyan hatás is, ami ezt a végtelent lesebzi rólad. Mellesleg a faq-ban szereplő, sebződéstől nem halhatsz meg szerintem a lényekkel való ütögetésre, meg varikkal párat beléd sebzek szituációkra vonatkoztak. A Kiegyensúlyozás pedig nem konkrét számot ad meg, hanem egy x összeget : x=végtelen.
Egyébként meg valahol olvastam vagy láttam vagy hallottam vagy valaki eltáncolta (nem tudnám már megmondani, ha ütnek sem), hogy a végtelen tulajdonképpen a végén 1 (de lehet keverem a pi-vel), vagy valami ilyesmi, úgyhogy ilyen alapon végtelenbe gyógyulva egy Gonyolék is le tudna ütni.
Ui: Ha ellenfelem játszma közben elhalálozik, rosszul lesz, elviszik a terroristák akkor oda adom neki a meccset, legalább ennyi öröme legyen.  |
| | | | |
| Villáskulcs (előzmény: Dracarys 42293.) | 2017.06.29. 18:56 |
| | | Köszi!  |
| | | | |
| | | | Sziasztok!
Előre is bocs ha rossz helyen érdeklődök, de megtudná mondani valaki, hogy holnap (2017.06.30) lesz-e ligás verseny a dungeonba? |
| | | | |
| Villáskulcs (előzmény: Jancsár János 42028.) | 2017.05.09. 21:17 |
| | | Köszi a választ. Sajna én is így gondoltam, hogy nem mükszik, de biztosra akartam menni. Pedig egy akmallal karöltve büntettem volna köv versenyen, amire eljutok.  |
| | | | |
| | | | Sziasztok!
Lehet használni Sziturena adta képességet, Bütyök mellett? |
| | | | |
| Villáskulcs (előzmény: Jancsár János 42010.) | 2017.05.04. 21:08 |
| | | | | | | |
| | | | Asszem rosszul fogalmaztam. Az rendben, hogy a kijátszás elött döntöm el mennyi vp lesz az ik-ja. A fiókát viszont a sikeres kijátszás után kapom a köv előkészítő fázisban, annyi jelzővel amennyiért kijátszottam. Az lenne a kérdés, hogy mikor kell eldönteni, hogy ezek a jelzők milyenek lesznek?!
1: kijátszom, létrejön, megmondom, hogy x izom y élet aztán így megkapom a köv előkészítő fázisban.
2: kijátszom, létrejön, majd a köv előkészítő fázisban megkapom a fiókát és eldöntöm hogy x izom, y élet? |
| | | | |
| | | | Ez már egy ideje kikivánkozik:
Pròbaba + Csillagszóró + Napkirály könyve
Tudom nem a leghalálosabb kombó, de szerintem elég vicces első körben 12-őt odacsavarni 1 vp-ből. Csillagszóró helyett az Ajándékcsomag is elég mókás.  |
| | | | |
| | | | Jó kis verseny volt. Katu mégegyszer köszi a tharr lapokat. |
| | | | |
| | | | Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy a Főnix születik lapnál a mikor kell eldönteni, hogy mennyi izom illetve életjelzőt kap a fióka. A varázslat sikeres létrejötte után, vagy amikor megkapom a fiókát? |
| | | | |
| | | | Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy a Főnix születik lapnál |
| | | | |
| | | | Sziasztok!
Keresem az alábbi lapokat. Szombat(2017.04. 29) reggeli átvétellel a wekerlén. Vétel és csere is érdekel.
2 Veremmester (új)
2 A csend tornya (új)
2 A föld oltára (új)
2 Bazaltelementál (új)
3 Talpig vasban (új)
2 Goblin rabló (alfás)
Ezek mindenképpen kellenének. Ha esetleg akad egy-két Káoszgoblin vagy Daes Mo`ran elfekvőben, baráti áron, akkor azok is érdekelnének.  |
| | | | |
| | | | Sziasztok!
Keresem az alábbi lapokat. Szombat(2017.04. 29) reggeli átvétellel a wekerlén. Vétel és csere is érdekel.
2 Veremmester (új)
2 A csend tornya (új)
2 A föld oltára (új)
2 Bazaltelementál (új)
3 Talpig vasban (új)
2 Goblin rabló (alfás)
Ezek mindenképpen kellenének. Ha esetleg akad egy-két Káoszgoblin vagy Daes Mo`ran elfekvőben, baráti áron, akkor azok is érdekelnének.  |
| | | | |
| | | | Sziasztok! Szintén szeretnék előnevezni: Kecskés Ákos. |
| | | | |
| | | | Sziasztok!
Keresem a köv lapokat holnap du-i átvétellel a dungeonban:
3 x A harmadik lovas
3 x Az enyészet porladó lovasa
3 x Félelmetes lovas
3 x Gigantikus lovas
1 x Csontlovas
1 x Lovas stratéga
1 x Brutális morf
1 x Dj tárcsa
Főleg vétel érdekelne cserém nem nagyon van. |
| | | | |
| | | | Moa drón keselyű
1vp 1nekro
tharr, szörny, moa, 1szk,
szárnyacska, horgony
3/2
Kötelék: Semlegesítés: lény lap.
Ha nem semlegesítésként játszod ki ellenfeled köv lénye nem jön létre, hanem a semmibe kerül (nem halmozódik).
Minden nem moa lény kap -1/-1 -et kap.
Energia lánc
2vp
Fairlight, bűbáj,
Húzz egy lapot.
Kijátszásakor tegyél rá egy energia jelzőt.
K: Ha ellenfeled kijátszik egy lényt, levehetsz róla egy energia jelzőt, ekkor a lény a gyüjtőbe kerül. Ezután elkölthetsz X nekront, tegyél rá egy energia jelzőt.
Az energia jelzők számát semmilyen másmilyen módon nem lehet változtatni.
Áramlás: kör végén húzz egy lapot.
"Az energia nem vész el, csak átalakul."
Ezek milyenek? |
| | | | |
| | | | A Semmiség szerintem így felejtős, mert ha jól emlékszem nem nagyon fognak kiadni olyan lapot, ami a semmiből csinál valamit. Asszem eddig sem adtak ki ilyent.
Káoszérsek: kvázi egy lapba sürített keltető-átkozott követő-ősi rúna. szerintem ez egy kicsit sok így. Valamit le kellene szedni róla, de szerintem jó. |
| | | | |
| | | | Oszló lovas
1vp
leah, szörny
lovas, kf, 1szk
1/1
Kijátszásakor kap egy izomjelzőt.
S: vegyél le róla egy izomjelzőt, kapsz egy vp-t vagy húzz egy lapot.
Vegyél le róla egy izomjelzőt és tedd a semmibe, keress ki egy lovas lapot a palidból, és vedd a kezedbe.
"Valami sokkal ocsmányabb került felszínre miután az utolsó cafat hús is lefoszlott róla."
Gonosz krabber
2vp
leah, szörny
krabber, háló, 1szk
Ellenfeled következő asztalon maradó lapja nem jön létre.
Minden asztalon maradó lap idézési költsége +1vp.
Ellenfeled minden lénye -1/-1-et kap.
Véleményeket kérnék. Köszönöm. |
| | | | |
| | | | Széltoló
1vp
kalandozó, ember
elenios
0/1
Antimágia: 2
Semmikép nem kerülhet gyűjtőbe/semmibe, helyette visszakerül a kézbe, és kapsz egy vp. Ez kézben és pakliban is müködik. Egy körben csak egyszer játszhatod ki.
Ha őrposztban van a támadók kijelőlése után passzívan a tartalékba kerül.
"Nyolc nyelven beszél, és további harminchat nyelven tud kegyelemért rimánkodni."
Utazóláda
1szk
tárgy, elenios
Antimágia: 1. Varázslatok nem hatnak rá.
S: 2vp: kikereshetsz egy max 2-es IK-ju permanenst a pakliból.
K: 1vp: a kör végéig szörnyé válik, 4/4(mág), az őrposztba kerül. Köteles vagy vele támadni.
"Ha meghallod az ezernyi apró láb dobogását... Fuss!"
KASZÁS
1nekron,1vp
Leah, avatár
ősmágia,rezisztencia
2(mág)/3(mág)
Nem lehet rá reagálni. Feltámad. Nem kerülhet a semmibe.
S: 2zsz: Célpont permanens a gyűjtőbe kerül.
K: 1vp: célpont gyűjtőből 3lap a semmibe kerül.
"NEM AKAROD ELENGEDNI?? NEM FOG FÁJNI."
Viszlát Terry! Hiányozni fogsz.
 |
| | | | |
| | | | Lovasokat és krabbereket keresek. Minden megoldás érdekel. |
| | | | |
| | | | Hatalom
2zsz 1nekro
elenios, bűbáj
Semlegesítés: aktivizálást kíváno hatás.
Ha semlegesítésként játszod ki, a hatást nem lehet használni amíg játékban van.
S1: egy aktivizálást kíváno hatást te használhatsz (te fizeted a költséget és választod a célpontot), vagy célpont lény a passzívan a tartalékba kerül, köv előkészítő fázisban nem aktivizálódik, és a gazdája sebződik annyit, amennyi a sebzése. |
| | | | |
| | | | Fekete-fehér...
2vp
szintelen, bűbáj
Kijátszása előtt mutasd meg, és nevezz meg két színt. Ezután ellenfeled megnevezhet két laptípust.
A megnevezett színü, típusu lapokkal nem lehet rá reagálni, célozni.
Aki ilyen lapokat játszik ki sebződik 2ép-t.
"... igen-nem!"
Dzsarr
2vp
tharr, kalandozó/ember, kf. szárny
4/3
Semlegesítés: nem tharr lény.
Kijátszásakor célpont lény sebződik 2ép-t.
Ha megsebez egy lényt, és ez a sebzéstől meghalna, akkor nem tud visszaütni, még ha visszagyógyulta a sérülést sem.
“Gyorsasága és ereje legendás!” |
| | | | |
| | | | Széthúzás a bandában (új)
1vp
elenios, azonnali, mentális, ősmágia
Vagy két különböző szinű permanens , vagy három azonos szinű/alfajú lény a gyüjtőbe kerül.
Idézet maradhat.
Lejtmenet
2vp
raia, bűbáj, ősmágia
Minden körödben, az első lapod kijátszása eggyel olcsóbb (min: 1), minden második lapodra nem lehet reagálni, minden harmadik lapod után húzz egy lapot. Ha kijátszol egy negyedik lapot is tedd a Lejtmenetet a semmibe.
Ezek milyenek? |
| | | | |
| | | | Gyerekes tréfa
1zsz
azonnali, rath, köd
Kijátszása után dobj egy lapot a semmibe, vagy célpont játékos sebződik 4 ép-t, vagy max két célpont lény kap két álomjelzőt, vagy két permanens két dermesztés jelzőt.
Ha köd lapot dobtál előkereshetsz egy másik köd lapot.
"Húzd meg az újjam!" |
| | | | |
| | | | Mágikus okerón
2vp
raia, szörny, háló
0/(12)
Nem lehet rá reagálni, forrásra immunis.
Sebzése semmiképp sem mehet 0 fölé. Nem mehet az őrposztba.
Minden lényedre +1vp reagálni és célozni.
Szürke okerón
2vp
raia, szörny
3/16
Minden lényed annyi plusz sebzést kap amennyivel több az alap ép-je mint 12, ez a képesség gyüjtőből is működik.
S: 1nekron: aktivizálhatod egy lényed. |
| | | | |
| | | | Egyedülálló raksalion
követő
Megszüntetés: 15 ép
Nem használhatsz mellette más követőt.
Azokat a permanenseidet melyekből csak egy van asztalon +1vp célozni és reagálni a képességeikre.
S: vedd vissza egy olyan permanensed amiből csak egy van asztalon (ezt ebben a körben már nem játszhatod ki), visszatehetsz egy permanenst a gyüjtődből a játékba, nem lehet rá reagálni, ez a lap a köv előkészítő fázisodban mindenképp a semmibe kerül.
Nem igazán volt egy társasági lény |
| | | | |
| | | | Túl a valóságon
elenios
bűbáj, vízió
1vp 1nekron
Ik helyettesíthető egy vízió gyüjtőből semmibe dobásával, ilyen víziót nem játszhatsz ki ebben a körben.
Minden víziód ik-ja egyel kevesebb.
Minden vízióidat célzó reakció kijátszási feltétele 2lap gyüjtőböl semmibe dobása.
Áldozd fel és tedd a semmibe, keress elő egy víziót, ez a képesség a gyüjtőből is működik. |
| | | | |
| | | | Szikra Szilárd
2vp, fairlight
kalandozó, gnóm, kf, szárny
Direkt sebző: 3-as villámsújtás.
K: egy villám vagy tűz sebzést megnövelhetsz hárommal.
S: dobj egy lapot a kezedből a semmibe, keress elő egy villám, vagy tűz sebzéssel rendelkező lapot.
Drótszőr
1zsz, fairlight
tárgy, kincs
Minden villámsebzésed +1-et sebez. Nem lehetsz villámsebzés célpontja.
Áldozd fel, tedd a semmibe, vegyél vissza a gyűjtőből egy villám sebzéssel rendelkező lapot. |
| | | | |
| | | | Álomlabda
2zsz
Elenios, tárgy
Kijátszásakor ellenfeled tartalékjába kerül, gazdája minden permanense passzivizálódik, ezek a köv előkészítő fázisban nem aktivizálódnak. S1: feláldozhatsz annyi ép-t ahány passzív lapod van ekkor átkerül célpont ellenfeledhez, tekintsd úgy mintha kijátszottad volna. |
| | | | |
A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek
|