... már olyan állatokat sem jelent problémát leutánozni, amilyenek nem is élnek a Túlélők Földjén, vagy élnek ugyan, de még soha senki nem hallott és nem is látott egyet sem.
Szerkesztőség: honlap@beholder.hu Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci) Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5) Ha hibát találsz a honlapon: Írj nekünk!
Ha még egyáltalán nem hallottál, vagy nem tudsz eleget a hírről, melyről fórumozóink ebben a témában beszélgetnek, akkor kattints ide a bővebb felvilágosításért.
Úgy néz ki, igen.
De ősmágiát és anti-mágiát kaphat, mert a kijátszás pillanatában még nem élnek az állandóan működő képességek, így az immunitások sem.
A lényeknek a szabálylap folyamatosan adja azt a képességet, amit a játékos kiválaszt a játszma elején. Mint mondjuk a Védelmező rakshallion a büntetést. Erre utal a szabálylap megfogalmazása.
Ha a szabálylapot kikapcsolják, nem kapják többé a képességet. Az ősmágiánál, és az anti-mágiánál ugye ezek a képességek csak a kijátszáskor lényegesek, a háló meg csak miután már játékban van alény, de ettől még a fentiek mindhárom képességre vonatkoznak.
Azt szeretném megkérdezni, a videón is feltűnt, hogy mi történik azoknak a lényeknek a hálójával/anti mágiájával, amik már játékba kerültek hálóval/anti mágiával a villámháború miatt, de közben a villámháborút kikapcsolják, mint mondjuk pl most a változóval a videón?
A villámháborúnak két képessége van, és szerintem az első egy állandóan működő hatás hogy a lényeket ki lehet játszani bármikor(ha kikapcsolják a villámháborút akkor ez megszűnik), amásik meg egy a játék elején választható szabálymodósítás.
Mint pl. a molluszk ócskasága. (az sem esik le ha leszedik a molluszkot)
Tehát az igazi kérdésem az hogy a villámháború egy folyamatos képességet ad, vagy a játék elején módosítja a játékszabályt az általam választottra, tehát mondjuk hogy mostantól minden lény hálós?
Remélem érthető, hogy mire célzok, néha magam is belezavarodok.. XD
En ugy erzem, eleg sok jo side-lapot csinaltunk Semmizes ugyben, Zsolt talan hasznalhatott volna tobbet, akkor a meccs is erdekesebb. Lehet, meg is lepte a mezonyt a deck, mostanaban kevesbe volt jelen. Ja es a Szokokut eredeti verzioja (2-t semmiz) jobb volt!
Ugy erzem, azert buktam a verseny behuzasat, mert JuFe ellen nem sikerult nagyobbat dobnom a kockaval, pedig elotte nap 3:0 lett nekem, igaz a side igencsak vele volt :I
Lenyeg, hogy kiszedtem a Barti-erdot..
Grat az elso helyezettnek, utos volt a decked Feri ;)
Hát ez tényleg nem az a videó, ami bármilyen ifjú HKK-st/kezdőt a játék megkedvelése felé terel.
Ez tényleg nem a videó készítője vagy Feri ellen szól, de ennél még az is izgalmasabb volt, amikor tavaly ilyenkor Zsolti lepakolt három Kifejlett xenomorfot...
Nem kijatszasi feltetel. Lehet rola FAQ, bar eleg egyertelmu. (esetleg mas lap miatt, ahol kijatsszasi feltetel, gondolhatta valaki, hogy ez is az. A jatekosok imadnak analogiakat talalni ott is, ahol nincs ;) )
Nem kijátszási feltétel szerintem, hiszen rajta is van, hogy ha kevesebb, akkor annyit kell dobni. Ha 0 van, akkor nullát. Sikeres kijátszásakor dobat.
Először is gratula mindenkinek!
Másodszor pedig azt szeretném megkérdezni,hogy a jelenlegi szabályok szerint hogyan működik az óriás patkány? Kijátszási feltételként dobat? Miért nem születik FAQ erről?